top of page
Foto1.jpg
Start 4.jpg

MINIMALE GRONDVOORBEREIDING

De ondergrond dient niet afgegraven of verhard te worden.

RECHTSTREEKS OP DE GROND

De platen kunnen rechtstreeks op de modder gelegd worden, handleiding zie tab downloads.

Foto3.jpg
Foto4.jpg

SOLIDE

De platen vormen een solide oppervlak en zullen niet in de ondergrond verzakken, bovendien zijn ze bestand tegen zwaar verkeer tot 60ton (DIN1072 – zie tab downloads).

SNEL EN EENVOUDIG

Het inschuifsysteem zorgt ervoor dat je zeer snel een droog oppervlak creëert.

Foto5.JPG
Foto6.jpg

DOE-HET-ZELF

Door hun licht gewicht (7kg per plaat) kan iedereen ze plaatsen.

DUURZAAM

De platen zijn gemaakt van 100% gerecycleerde plastic (zie certificaten in tab downloads ) en hebben een fabrieksgarantie van 20 jaar.

WAAROM KIEZEN VOOR MUDCONTROL?

Mudcontrol onderscheidt zich op verschillende vlakken van andere toepassingen zoals paddockroosters, grindroosters, grastegels en rubbermatten. Hieronder worden de voordelen nog eens opgesomd: 

Foto7.jpg

HERBRUIKBAAR

Je kan de platen eenvoudig verwijderen en elders opnieuw gebruiken waardoor ze ook een ideale oplossing zijn voor huurweides.

NOG NIET OVERTUIGD?

 

Check zeker de reviews op onze facebookpagina!

  • Facebook

MUDCONTROL - HYPE

Waarom zijn onze MUDCONTROL-platen zo populair? Mudcontrol is een snelle, effectieve en kant-en-klare-oplossing voor alle modderproblemen. Ze kunnen door iedereen geplaatst worden en de ondergrond moet niet bewerkt worden. De Mudcontrol-platen zijn ecologisch, duurzaam en opnieuw herbruikbaar.

In 2017 werd Mudcontrol in de UK geïntroduceerd en is het nog steeds een hype. In België zijn we in april 2020 opgestart en ook hier is het ook groot succes.

Like onze Facebookpagina (@mudcontrol.be) en maak deel uit van onze MUDCONTROL-community. Lees zeker en vast ook de reviews op onze Facebookpagina!

bottom of page