top of page

MUDCONTROL - DE OPLOSSING VOOR ALLE MODDERPROBLEMEN

EEN UNIEK  EN DUURZAAM SYSTEEM

DAT ECHT WERKT

Onze MUDCONTROL-platen zijn een uniek en duurzaam systeem voor het aanpakken van modderproblemen op paddocks, weides, paden, parkeerplaatsen en opritten. De platen zijn zeer eenvoudig en snel zelf te plaatsen en er is slechts een minimale voorbereiding van de ondergrond noodzakelijk. Bovendien zijn de Mudcontrol-platen bestand tegen zwaar verkeer tot 60 ton en hebben ze een fabrieksgarantie van 20 jaar. Ze bestaan uit 100% gerecycleerde plastic en zijn niet buigzaam. Doordat de platen na gebruik eenvoudig verwijderd kunnen worden zijn ze ook een ideale oplossing voor huurweides. De investering die je maakt is het absoluut waard! Neem zeker een kijkje op onze facebookpagina om de ervaringen van onze klanten te lezen. 

MUDCONTROL IN HET KORT

Een MUDCONTROL plaat weegt 7 kg en heeft een afmeting van 50 cm x 50 cm x 5,3 cm. De Mudcontrol-platen kunnen op twee manieren worden geïnstalleerd: met de gesloten (gaten) kant naar boven of met de open (rooster) kant naar boven.  

50 cm

Oben Neu 2.jpg
Unten-Neu.jpg

50 cm

GESLOTEN KANT OMHOOG 

Dit is de meest populaire toepassing gezien het modderproblemen op paddocks, weides, paden, stallen, enz. aanpakt. Op het oppervlak is een patroon (stempel) voorzien dat zorgt voor voldoende grip, zelfs bij vriesweer. 

OPEN ZIJDE OMHOOG

De open kant naar boven is een ideale toepassing voor het aanleggen van pistes.  In deze positie houden de Mudcontrol-platen het water vast en voorkomen ze dat het oppervlak uitdroogt. 

Agata1.jpg

MUDCONTROL

 WE RADEN AAN OM DE GATEN VAN DE PLATEN OP TE VULLEN MET SCHERP ZAND OF GEWASSEN FIJN ZAND

logos%20website_edited.png
MUDCONTROL.BE.png
94245876_2624786087737737_23376176540108

NOG VRAGEN?
CONTACTEER ONS 

info@mudcontrol.be

 

0491/74.45.47

 

Wij zijn enige leverancier in de BENELUX. 

Bedankt voor je bericht!

Anchor 1

MUDCONTROL - HYPE

Waarom zijn onze MUDCONTROL-platen zo populair? Mudcontrol is een snelle, effectieve en kant-en-klare-oplossing voor alle modderproblemen.  Ze kunnen door iedereen geplaatst worden en de ondergrond moet niet bewerkt worden.  De Mudcontrol-platen zijn ecologisch, duurzaam en opnieuw herbruikbaar.

In 2017 werd Mudcontrol in de UK geïntroduceerd en is het nog steeds een hype. In België zijn we in april 2020 opgestart en ook hier is het een groot succes.

Like onze Facebookpagina (@mudcontrol.be) en maak deel uit van onze MUDCONTROL-community. Lees zeker en vast ook de reviews op onze Facebookpagina!

bottom of page