top of page

OPHALEN / LEVEREN

Begehung_edited.jpg

OPHALEN

We zijn een online winkel maar willen onze klanten toch de mogelijkheid bieden om de Mudcontrol-platen zelf af te halen in ons magazijn in Aalst. Afhalen is steeds na afspraak op zaterdagvoormiddag tussen 9-11u.

De platen worden steeds geleverd op een pallet van 1m10/1m10. Het maximaal volume per pallet is 35m² of 140 platen (=1.000kg). De platen worden afgeladen met een transpallet. Er is dus een hard en stabiel oppervlak nodig om de platen af te laden. In onderstaande tabel kan je de prijzen terugvinden voor leveringen in België. De prijzen worden bepaald per pallet, onafhankelijk van hoeveel deze geladen is. Levering is enkel mogelijk op weekdagen.

LEVERING MET VRACHTWAGEN

Screenshot 2023-09-01 at 08.10.04.png
Screenshot 2023-09-01 at 08.11.54.png

*transportprijzen werden 14.03.2022 aangepast omwille van een grote stijging van de brandstofprijzen.

MUDCONTROL - HYPE

Waarom zijn onze MUDCONTROL-platen zo populair? Mudcontrol is een snelle, effectieve en kant-en-klare-oplossing voor alle modderproblemen. Ze kunnen door iedereen geplaatst worden en de ondergrond moet niet bewerkt worden. De Mudcontrol-platen zijn ecologisch, duurzaam en opnieuw herbruikbaar.

In 2017 werd Mudcontrol in de UK geïntroduceerd en is het nog steeds een hype. In België zijn we in april 2020 opgestart en ook hier is het ook groot succes.

Like onze Facebookpagina (@mudcontrol.be) en maak deel uit van onze MUDCONTROL-community. Lees zeker en vast ook de reviews op onze Facebookpagina!

bottom of page